skip to Main Content
Tel: 085-06 06 448 | Mail: info@privacyhelder.nl

PRIVACY VERPLICHTINGEN IN DE ZORG

De zorgsector staat constant in de spotlights als het gaat om privacy. De introductie van de AVG is hier geen uitzondering op en heeft veel stof doen opwaaien. De nieuwe privacywet heeft veel nieuwe verplichtingen voor zorgverleners met zich meegebracht. Wij helpen u graag met het AVG proof inrichten van uw processen en zorgsystemen. Zo kunt u zich bezig houden met het verlenen van zorg.

Whitepaper privacy in de praktijk

Zorgverleners worstelen vaak met de praktische implicaties van de AVG. Wij hebben een whitepaper opgesteld die de belangrijkste thema’s op een praktische manier tackelt. De whitepaper staat daarnaast boordevol praktische tips. Doe er snel uw voordeel mee.

“Wij helpen u graag met het AVG proof inrichten van uw processen en zorgsystemen.”

Functionaris Gegevensbescherming

Heeft u besloten een functionaris gegevensbescherming aan te stellen? Wij helpen u graag verder. Met onze jarenlange ervaring in de zorgsector bent u verzekerd van een sparringspartner op niveau die oplossingen kent voor de problemen waar u tegen aan loopt. Daarnaast vervullen we uiteraard de wettelijke taken die bij een FG horen.

Meer informatie

FG verplicht voor zorgverleners

U bent hoogstwaarschijnlijk aangesloten op een elektronisch uitwisselingssysteem (conform het Besluit elektronische gegevensverwerking door zorgaanbieders) waarmee u medische gegevens uitwisselt. Daarnaast verwerkt u waarschijnlijk ook op grote schaal medische gegevens. Dit maakt het aanstellen van een FG verplicht. Wij helpen u graag met het invullen van deze functie.

Meer informatie

Overige AVG verplichtingen

Ook voor de overige verplichtingen die de AVG organisatie oplegt is PrivacyHelder uw partner. Denk bijvoorbeeld aan het verwerkingenregister of verwerkersovereenkomsten. Wij kennen uw branche en zorgprocessen als geen ander en helpen u graag binnen no time alle verplichtingen werkbaar in te voeren.

Meer informatie

Liever direct contact?

We gaan graag met u in gesprek.

Back To Top