skip to Main Content
Tel: 085-06 06 448 | Mail: info@privacyhelder.nl

ADVIES & IMPLEMENTATIE

De privacywetgeving is vaak complex. Wij zijn specialist in het praktisch en concreet  maken van de AVG voor uw organisatie. Heeft u behoefte aan een gesprekspartner die u bijstaat met het juiste advies? PrivacyHelder beschikt over privacyspecialisten die u bijvoorbeeld kunnen bijstaan bij:

Het inrichten van privacy gerelateerde procedures
Inrichting van een compleet managementsysteem voor informatiebeveiliging conform ISO 27001 of NEN 7510
Advies op maat voor specifieke problemen of vragen

“PrivacyHelder beschikt over privacyspecialisten die u bij kunnen staan.”

IMPLEMENTATIE MANAGEMENTSYSTEEM

Normen voor informatiebeveiliging worden steeds belangrijker. In sectoren zoals IT en de zorg zijn deze niet meer weg te denken en in veel gevallen zelfs (wettelijk) verplicht. Daarnaast bieden ze een overduidelijk commercieel voordeel. U laat immers aan al uw (potentiële) klanten zien dat uw organisatie de informatiebeveiliging op orde heeft. PrivacyHelder heeft al vele organisatie geholpen naar (her)certificering. We helpen u ook graag.

Ziet u op tegen de implementatie van een managementsysteem voor informatiebeveiliging? Wij begrijpen dat. Het is echter mogelijk een lean systeem op te zetten dat speciaal ontwikkeld is voor uw eigen processen en bedrijfsvoering, zonder onnodig papierwerk en administratieve lasten. Wij zijn specialist in het implementeren van managementsystemen conform de ISO 27001 of de NEN 7510 en helpen u graag naar een certificering.

Het is mogelijk om onze hulp in te schakelen voor een volledige implementatie of als coach van een interne verantwoordelijke bij uw organisatie. We lichten de mogelijkheden graag nader toe.

Heeft u advies nodig of wilt u een gesprek?

We gaan graag een vrijblijvend gesprek met u aan.

Back To Top